Vluchtelingen in Limburg

Home Povl Forum Vluchtelingen in Limburg

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #785
  Karianne Roumen
  Sleutelbeheerder

  Vluchtelingen zijn de laatste tijd een hot item in de media. In lokale gemeenschappen ontstaan op diverse plaatsen initiatieven of worden projecten opgezet.
  Wij zijn benieuwd wat er op dit moment in jullie gemeente en in het bijzonder door jullie vrijwilligerscentrale voor deze (nieuwe) doelgroep gedaan wordt.
  We horen graag jullie ervaringen en zeker ook vragen/behoeften, die er rondom dit thema leven!

  #786
  Klikleudal
  Deelnemer

  Hallo allen,

  Bij ons Steunpunt zijn we goed op weg om asielzoekers die binnen het AZC van Baexem verblijven laagdrempelig vrijwilligerswerk te laten doen. Voorwerk verricht naar interesse bij organisaties, welke vacatures geschikt zijn ed. Overleggen met COA en afspraken gemaakt. Vanaf volgende maand nemen we een paar uur in de week zitting in het asielzoekerscentrum in Baexem om vrijwilligers te werven.

  Mochten jullie vragen hebben horen wij die graag!

  Met vriendelijke groet,
  Sophie Winkelmolen

  Steunpunt Vrijwilligers Klik Leudal

  #787
  Bjorn Maessen
  Deelnemer

  Bij ons Steunpunt Vrijwilligers Maasgouw werken wij samen met Steunpunt Vrijwilligers Klik Leudal om asielzoekers, die binnen het AZC van Baexem verblijven, laagdrempelig vrijwilligerswerk te laten doen.
  Voorwerk wordt verricht naar interesse bij organisaties, welke vacatures geschikt zijn ed., overleggen met COA en afspraken maken. Indien nodig ondersteunen wij bij selectiegesprekken bij de AZC’s.

  Met vriendelijke groet,
  Steunpunt Vrijwilligers Klik Maasgouw

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.