Naar een toekomstbestendig gemeentelijk vrijwilligersbeleid

Het mini symposium: ‘Naar een toekomstbestendig gemeentelijk vrijwilligersbeleid’ was succesvol. Zo’n 50 deelnemers maakten duidelijk dat er veel speelt en leeft rondom vrijwillige inzet. Er zijn verschillen maar ook overeenkomsten. Laten we elkaar daarom blijven ontmoeten, naar elkaar luisteren en inspireren!

Was u er niet bij, maar bent u wel benieuwd naar wat er besproken is, kunt u de presentatie die Willem-Jan de Gast en Ronald Hetem van Movisie hebben gehouden hier bekijken. Ook het verslag van deze ochtend is beschikbaar. 

Heeft u nog vragen of interesse in het vervolg en wilt u deelnemen aan een leerkring? Stuur dan een mail naar kroumen@povl.nl

 

Laat een bericht achter

captcha  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.