Lobby-en, profileren en pro-actief zijn

Het werkveld van de vrijwilligerscentrales verandert. Centrales krijgen een andere rol, zaken worden anders georganiseerd en medewerkers worden nog meer verbinders en kennisdelers. Hoe kun je deze rol zo goed mogelijk invullen, hoe profileer je je en word je pro-actiever?  Mark Molenaar van het NOV heeft dit thema aan de orde gesteld waarbij bewustwording van ieders invloed op zijn/haar werk, op het (te ontwikkelen) beleid en de politieke lobby centraal stond. Zijn inspirerende en motiverende verhaal werd ondersteund door een presentatie .Uiteraard was er ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen en ook dat leverde mooie inzichten op.

 

 

 

 

Laat een bericht achter

captcha  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.