Handreiking vrijwilligerswerk door vluchtelingen

Handreiking vrijwilligerswerk door vluchtelingen: lees er meer over. Tips en aandachtspunten voor maatschappelijke organisaties, raak geïnspireerd!

Het is een handreiking over vrijwilligerswerk door vluchtelingen, het afgelopen jaar uitgebracht door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De informatie is tot stand gekomen in samenwerking met UWV, Vrijwilligers Centrale Amsterdam, Vrijwilligerscentrale Nijmegen, Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar, Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), Pharos (expertisecentrum gezondheidsverschillen), ministerie van Veiligheid en Justitie, Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) en Inspectie SZW.

 

Laat een bericht achter

captcha  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.