Inspiratie bijeenkomst LEADER, kom je ook?

Inspiratie bijeenkomst leefbare dorpen en landschap. 

Goed plan? LEADER helpt mee!

De Vereniging Kleine Kernen Limburg (VKKL) organiseert twee keer per jaar een inspiratie bijeenkomst. Actieve burgers die met een initiatief bezig zijn inspireren elkaar.

De inspiratiebijeenkomst is een samenwerking tussen LEADER Zuid-Limburg en VKKL.

Dorpsraden, verenigingen, individuen en ondernemers die werken aan de leefbare dorpen en de kwaliteit van het Zuid-Limburgse landschap kunnen rekenen op ondersteuning van LEADER Zuid-Limburg. We stellen daarvoor kennis, ervaring en netwerken beschikbaar. Daarnaast komen vernieuwende projecten die aan specifieke eisen voldoen in aanmerking voor financiële ondersteuning. Zie voor meer informatie www.leaderzuidlimburg.nl.

Om de regeling onder de aandacht te brengen en in contact te komen met nieuwe initiatieven organiseren Leader Zuid-Limburg en VKKL samen een aantal regionale inspiratiebijeenkomsten voor leefbare dorpen en landschap. Voor de eerste keer op 20 december in het Maaslandcentrum aan de Burgemeester Maenenstraat 45 te Elsloo. De avond begint om 19 uur en duurt tot 22 uur.

De inspiratiebijeenkomst heeft de vorm van een ‘idee café’. We zullen u informeren over de LEADER-organisatie en de subsidieregeling. Daarnaast kunt u kennis nemen van een aantal initiatieven die in het afgelopen jaar van de grond zijn gekomen. Maar vooral is de bijeenkomst bedoeld om ook uw eigen plannen en ideeën te bespreken met de andere deelnemers en leden van de LEADER-commissie.              Laat u inspireren en informeren over de mogelijkheden om uw eigen plannen te verwezenlijken!

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Henk Schmitz van Leader Zuid-Limburg. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-21953444 en zijn emailadres is: henkschmitz@eijsden-margraten.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter

captcha  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.