Mantelzorg(ondersteuning)

Op 21 april jongstleden heeft er een interessante bijeenkomst plaatsgevonden waarin Mantelzorg(ondersteuning) centraal stond. Naast de presentatie door Angèle van Kasteren van stichting Ruggesteun kunt u in de volgende bijlagen nog meer informatie vinden voor scholing aan vrijwilligers, die mantelzorger zijn of voor vrijwilligers en andere geïnteresseerden om meer inzicht te krijgen in belevingen van mantelzorgers en hoe ga ik hier nou mee om indien ik hiermee te maken krijg? Het gaat onder meer over de verschillen tussen vrijwilligerswerk en mantelzorg, over Inleven in clienten en mantelzorgersde belasting van de mantelzorger15 tips voor een mantelzorger en een ervaring van een mantelzorger. Veel leesplezier.

 

 

 

 

  1. els sluijs - Reageer

    Hallo Rianne, de link naar ‘inleven in …’ werkt niet. De rest wel. Was leuk en interessant om te lezen.

Laat een bericht achter

captcha  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.