Reminder: bijeenkomst vrijwilligerscentrales

Elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en geïnformeerd worden over actuele thema’s is inspirerend. Dat was een van de conclusies van de bijeenkomst in januari. Het was voor ons een positieve bijeenkomst waaruit bleek, dat een breed draagvlak bestaat voor de aanpak van POVL.

De eerstvolgende themabijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 april aanstaande. Angele van Kasteren van het Steunpunt Mantelzorg Parkstad hebben we bereid gevonden iets te vertellen over mantelzorg(ondersteuning). Dank voor jullie uitvoerige input naar aanleiding van de vragen, die we rondstuurden! We hopen jullie volgende week te mogen begroeten.

 

 

 

  1. els sluijs - Reageer

    Ik meld me hierbij aan. Ook omdat dan afscheid van Petra is.

Laat een bericht achter

captcha  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.