Bijeenkomst vrijwilligerscentrales 21 januari 2016

Op 21 januari 2016 vindt de eerste bijeenkomst van dit jaar plaats voor alle vrijwilligerscentrales.

Deze eerste bijeenkomst wilt het bestuur samen terug en vooruit kijken. ‘Hoe staan jullie ervoor?’, ‘Waar hebben jullie behoefte aan?’, ‘Wat verwachten we van elkaar?’ Welke rol kan de POVL spelen in de sfeer van ondersteuning en scholing/informatie? Op het terrein van vrijwillige inzet, informele zorg, enz. vinden grote veranderingen plaats. Accenten verschuiven en taken veranderen. Sommige vrijwilligerscentrales zijn hun bestaan niet zeker. Door in een open gesprek hierover met elkaar van gedachten te wisselen, kunnen wij onze rol zo goed mogelijk blijven invullen.

Voor ons is en blijft onze ‘core business’ het ondersteunen en versterken van de Limburgse vrijwilligersstructuren in zijn algemeen en jullie vrijwilligerscentrales in het bijzonder. De vraag is op welke manier?

 

Laat een bericht achter

captcha  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.