Meer vrijwilligers in kortere tijd

Meer vrijwilligers in kortere tijd

Veelgehoord bij verenigingen is het gebrek aan vrijwilligers. Het vinden en binden van vrijwilligers is en blijft, zeker in deze tijd lastig. De tijd dat mensen zich voor lange(re) periode aan een vereniging of taak wijden is verleden tijd. Mensen moeten op een andere manier aangesproken worden op hun talenten. De taken die binnen een vereniging gedaan moeten worden, kunnen op een andere manier georganiseerd worden zodat het interessant is en blijft om een steentje bij te dragen. Benieuwd hoe? Lees dan verder. 

De methode Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd ligt de oplossing voor het grijpen. In Noord-Holland namen al ruim 100 verenigingen succesvol deel aan de workshops en behaalden het door hen gewenste aantal vrijwilligers. Huis voor de Sport Limburg voert in samenwerking met Provinciale Ondersteuning Vrijwilligerscentrales Limburg (POVL) het project Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd uit. In vier workshops worden verenigingen gecoacht nieuwe vrijwilligers aan te trekken. Gemiddeld is ruim 80% van de leden van sportverenigingen met deze methode bereid tot vrijwilligerswerk. 

Download hier de folder: HSL065_Leaflet_MeerVrijwilligers_V3 (2)-1
En bezoek de website www.huisvoordesportlimburg.nl

Laat een bericht achter

captcha  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.